Cine Suntem

Am pornit de la zâmbete fericite, iar pentru noi, echipa “Happy Dent”, zâmbetul fericit înseamnă un zâmbet frumos și sănătos.
Noi credem în zâmbet, în puterea lui de a reda fericirea fiecărui om, dincolo de cuvinte. Și mai credem că zâmbetul este molipsitor, iar atunci când zâmbim, o lume întreagă zâmbește cu noi. Și cum noi zâmbim des, ne-am propus să-i ajutăm și pe ceilalți să zâmbească, să își exprime fericirea.
Asa a început povestea noastră, în 1998, când, doctorii Vlad Nicolau și Theresa Ikeda – Nicolau, împreună cu doctorul Raluca Varduca, sora lui Vlad Nicolau, au lansat “Happy Dent”, clinica dentară ce oferă servicii stomatologice de înaltă calitate, mereu în slujba zâmbetului frumos și sănătos. În 2001, doctorul Raluca Varduca s-a căsătorit, și ca urmare a schimbării statutului familiar, s-a mutat în Germania. De-a lungul celor 16 ani, medicii fondatori și-au dedicat atenția în a selecta și forma o echipă de medici specializați, dedicați, ce te întampină cu naturalețea, căldura și buna dispoziție pe care medicul Theresa Ikeda – Nicolau, originară din Hawaii, a implementat-o pentru ca pacienții să se simtă confortabil și să își depășească temerile dar și cu rigurozitatea, profesionalismul și calitatea serviciilor stomatologice aliniate la standarde internaționale stabilite de medicul Vlad Nicolau, în urma studiilor de specialitate efectuate în Germania. Și pentru că ne-am dorit să fim mai mult decât medici stomatologi, să fim creatori de zâmbete și fericire, clinica dentară “Happy Dent” este dotată cu aparatură modernă, ce oferă garanția zâmbetului natural. Suntem întotdeauna atenți la nevoile pacienților, am investit în echipamente și tehnologii de ultimă generație, pentru a le oferi acestora servicii complete de stomatologie generală, estetică, endodonție, ortodonție, chirurgie, radiologie și laborator de tehnică dentară, iar “Happy Dent” se numără printre puținele clinici stomatologice ce oferă pacienților servicii complete de medicină dentară.
De 16 ani oferim pacienților calitate la cel mai înalt nivel, profesionalism și un zâmbet cât 1000 de cuvinte, sau chiar mai mult!

ALEGE CLINICA STOMATOLOGICĂ “HAPPY DENT”!